ANSATTE

Ansatte på Shell

Vi har nå syv aktive medarbeidere og ei som er ute i fødselspermisjon. Bildet over er et eldre bilde, Marthe Mari Sveen, Leif Håvard Røstad og Edel Dahl har alle sluttet.


Klaus Erik Sveum

Klaus Erik Sveum:
Han er stasjonens sjef, og har drevet den siden mars 1994. Han er behjelpelig ute i servicehallen og har kunnskaper om det meste.

Oda Kristine Sveen Oda Kristine Sveen
Oda Kristine Sveen har jobbet på Snertingdal Servicesenter siden mai 2005. Hun går på medier og kommunikasjonlinjen på Gjøvik og jobber på kjøkkenet på Snertingdal Alders og sykehjem i tillegg.
Gro Øverstad Gro Øverstad
Gro Øverstad har jobbet på Snertingdal Servicesenter siden mars 2006. Hun har tideligere jobbet som typograf hos Norbook.
Annette Heiberg Bakken Annette Heiberg Bakken
Annette Heiberg har jobbet på Snertingdal Servicesenter siden juni 2006. Hun har tideligere jobbet som dagmamma og telefonselger. Jobber for Dokka Fastners i tillegg.
Mari Elise Sveen Mari Elise Sveen
Mari Elise Sveen har jobbet på Snertingdal Servicesenter siden juni 2006. Hun går i 10. klasse på Snertingdal Ungdomsskole.
Hege Tatjana Lundberg Hege Tatjana Lundberg
Hege Tatjana Lundberg har jobbet på Snertingdal Servicesenter siden september 2006. Hun har tideligere jobbet som dagmamma, og jobber som vikar på Snertingdal Alders og Sykehjem.